Infoisinfo Nederland

DSA architectenbureau
Landschap in 's-Hertogenbosch

www.dsa.nu
Toon telefoonnummer
Onthoud dat u dit bedrijf gevonden heeft op InfoisInfo 073 614 452?

Adres

Orthenstraat 65. P.C. 5211SW, 's-Hertogenbosch, Noord Brabant.
Toon kaart


Bent u de eigenaar of manager van dit bedrijf?



Wat moet je weten over DSA architectenbureau

Architect in 's-Hertogenbosch, Onderzoek in 's-Hertogenbosch, Architectuur in 's-Hertogenbosch, Woningbouw in 's-Hertogenbosch

Architectuur is de afgelopen decennia steeds meer in de belangstelling komen te staan. Omdat een gebouw jaren lang bestaat en daarmee het visuele landschap bepaalt, streeft DSA naar een evenwicht tussen ‘koopmanschap’ en ‘kunstenaarsschap’. Zij kenmerkt zich door een balans te realiseren tussen de marketingtechnische en economische belangen van de opdrachtgever, de wensen en behoeften van de gebruikers én haar eigen architecturale en stedenbouwkundige ambities. Kortom, de kennis en daarmee ook de waardering van architectuur is toegenomen. .

Integraal ontwerpen .

De ontwerpen van DSA worden gebaseerd op architectonisch en stedenbouwkundig onderzoek, omdat elke opdracht verschilt en daarom telkens een nieuwe, kritische aanpak vereist. .

Onderzoek .

DSA speelt in op deze ontwikkeling. Zo wordt er meer aandacht besteed aan een kwalitatieve en intelligente inrichting van onze leefwereld en wordt architectuur en duurzaamheid vaker ingezet als een instrument om de identiteit van de betrokkenen uit te drukken. Waar in de voorgaande periode commerciële belangen dikwijls de boventoon voerden, architecten en gebruikers zich vandaag de dag meer bewust van de culturele, zijn opdrachtgevers, artistieke en duurzame betekenis en mogelijkheden van architectuur. Dat doet zij aan de hand van de volgende uitgangspunten. .

DSA streeft naar een product, waarin een samenhang bestaat tussen de architectonische uitwerking van het programma van eisen, de stedenbouwkundige situatie en de inrichting van de openbare ruimte.
Lees verder...

Sociale netwerken

We hebben geen social media account van dit bedrijf

Foto's en video's

Dit bedrijf heeft geen foto's of video's

Beoordelingen van DSA architectenbureau (0)

Beheer je een bedrijf?
Wij helpen jou het te laten groeien

Krijg meer klanten, zichtbaarheid en naamsbekendheid.
Laat ons je helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te verbeteren.

Voeg je bedrijf toe